ENTREVISTA AMB TV-3

Forcadell, sobre el judici de l'1-O: "Simplement he de dir la veritat"

L'expresidenta del Parlament explica com prepara la seva defensa i la seva vida a la presó de Mas d'Enric

zentauroepp42354434 carne forcadell190128094015

zentauroepp42354434 carne forcadell190128094015 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’expresidenta del Parlament Carme Forcadell ha assegurat que ha sigut fàcil preparar el judici per l’1-O: "Simplement, he de dir la veritat", ha assenyalat en una entrevista aquest dilluns a TV-3.

Forcadell, que fa 10 mesos que és a la presó, ha assenyalat que es troba cansada i amb ganes que comenci el judici pel procés sobiranista.

Sobre la seva vida a la presó, ha assegurat que intenta "ajudar i apoderar" les 30 recluses amb qui comparteix mòdul a la presó de Mas d’Enric, de les quals ha lamentat que han crescut en ambients masclistes i no han tingut les mateixes oportunitats que altres dones.

Notícies relacionades

Per això, ha afirmat que "la construcció de qualsevol projecte ha d’anar lligada a l’alliberament de la dona", que estan discriminades fins i tot a la presó, ja que el centre no és més que en un reflex de la societat, en les seves paraules.

Forcadell ha explicat que ha aconseguit millorar alguns aspectes de la vida de les preses, i ha apuntat que no tenien assecadors de cabells ni es podien dutxar després de fer esport. Després d’això, el seu pròxim repte és aconseguir crear un mòdul de confiança i organitzar les seves companyes en comissions.