AL PALAU SANT JORDI

Albiol, insultat per independentistes després d'assistir a un espectacle amb la seva filla

El polític denuncia a la xarxa social Twitter el comportament d'alguns assistents

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El diputat del PPC i candidat a l’alcaldia de BadalonaXavier García Albiol, ha denunciat l’“agressivitat” d’un grup d’independentistes que han proferit insults contra ell quan assistia a un espectacle infantil amb la seva filla d’11 anys a la qual, assegura, han fet plorar.

“Vull mostrar la meva indignació amb l’agressivitat d’alguns independentistes que en un espectacle infantil i quan vaig acompanyat de la meva fillad’11 anys es dediquen a insultar-me fins a fer plorar la meva filla. Per sort la majoria que ho ha presenciat li ha donat afecte i ànims”, ha escrit Albiol aquesta tarda en el seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

En un vídeo, Albiol explica que va assistir a l’espectacle Avatar al Palau Sant Jordi amb la seva filla, i que al sortir i anar a comprar un cotó de sucre, un grup de “separatistes” l’ha insultat. Albiol denuncia que no se sàpiga distingir “el públic del privat”, i relata que “per sort” altres persones s’han acostat a mostrar-li el seu afecte després de l’ocorregut.

L’incident ha sigut criticat per polítics de diferents partits (PP, Vox i Ciutadans) que a través de la mateixa xarxa social han lamentat l’ocorregut i han transmès al diputat del PP català la seva solidaritat i el seu recolzament. Entre aquests es troben el president del PP, Pablo Casado; el president de Vox, Santiago Abascal, i la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas.