Crisi

Sabadell demana a la Generalitat que les negociacions sobre els VTC incorporin les grans ciutats

Serracant recorda que hi ha "dinàmiques similars a les metropolitanes i els taxistes es mouen" per tota aquesta zona

zentauroepp46643315 taxis economia190121095611

zentauroepp46643315 taxis economia190121095611 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha reclamat a la Conselleria de Territori i Sostenibilitat ser present en les negociacions sobre la regulació dels Vehicles de Transport amb Conductor (VTC).

Serracant ha demanat que es tinguin en compte Sabadell, així com altres grans ciutats que formen part de l’àrea metropolitana de Barcelona (AMB), perquè hi ha "dinàmiques similars a les metropolitanes i els taxistes es mouen" per tota aquesta zona, segons ha apuntat aquest dimecres en un comunicat.

Ha valorat positivament la proposta d’una hora de precontractació per als vehicles VTC que la Generalitat ha ofert, però ha assenyalat que no vol que un possible acord amb l’AMB deixi fora la realitat de localitats tan important com Sabadell.

Notícies relacionades

El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, ha manifestat que els taxis i els VTC "no han de tenir les mateixes funcions" i ha expressat el seu posicionament al costat de les llicències de taxi que hi ha a la capital vallesana.

En aquest sentit, Sabadell compta amb 13 llicències de taxi i, segons ha precisat l’Ajuntament, "comença fer-se evident la presència de VTC" circulant per la població.

Temes:

Uber Taxis Cabify