Operació Kitchen

Levy ensenya la porta a Cosidó: "Qui comet fets repugnants, no té cabuda al PP"

"A mi les coses que sento, les coses que llegeixo, no m'agraden gaire", diu la vicesecretària d'Estudis i Programes

ignaciocosidoppsenado

ignaciocosidoppsenado / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La vicesecretària d’Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha afirmat avui, quan se li ha preguntat per si el portaveu del Senat, Ignacio Cosidó, ha de dimitir perl’operació Kitchen, que els que utilitzin les sigles del PP per cometre fets "repugnants" no tenen cabuda dins del partit.

Levy ha advertit, en una entrevista a al SER, que "cada un ha d’assumir la responsabilitat dels seus fets i, sens dubte, pensar que les sigles sempre estan per sobre de les persones".

"A mi les coses que sento, les coses que llegeixo, no m’agraden gaire i no crec que tinguin cabuda dins del PP", ha respost sobre si Cosidó havia de dimitir per presumptament ordenar, quan era director de la Policia, vigilar l’extresorer del partit Luis Bárcenas i la seva família.

Rebuig i repulsa

Notícies relacionades

Levy ha recordat que fa uns mesos va condemnar l’ús de fons reservats del Ministeri de l’Interior per protegir el PP de Bárcenas.

"Ja vaig dir que sentia tot el meu rebuig i repulsa i que s’havia de demanar perdó als nostres votants i al conjunt de la societat pels comportaments execrables que sota les sigles del partit es van cometre", ha dit.