PROJECTE DE LA FUNDACIÓ

Bartomeu visita els polítics presos a Lledoners

El president i dos directius del Barça van transmetre el seu recolzament als dirigents, segons RAC-1

GRAF696. BARCELONA, 20/10/2018.- El presidente del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, durante su intervención en la Asamblea de Compromisarios del FC Barcelona. EFE/Alejandro García

GRAF696. BARCELONA, 20/10/2018.- El presidente del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, durante su intervención en la Asamblea de Compromisarios del FC Barcelona. EFE/Alejandro García / Alejandro García (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del BarçaJosep Maria Bartomeu; el vicepresident, Jordi Cardoner, i el directiu Pau Vilanova van visitar ahir dimarts els líders i polítics independentistes presos a Lledoners, segons ha informat RAC-1.

Bartomeu i els dos directius del club van aprofitar una reunió prevista amb les autoritats de la presó per parlar d’un projecte que tenen en comú la Fundació Barça i el centre penitenciari sobre el benestar dels fills dels reclusos, per fer la visita als set dirigents independentistes que estan en aquesta presó: Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull, Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i Joaquim Forn.

Notícies relacionades

Segons aquesta emissora, Bartomeu, Cardoner i Vilanova van traslladar el seu recolzament als presos.

En la reunió amb la presó, els directius del Barça van preparar una nova visita amb tots els interns del centre per exposar-los el projecte de la fundació.