SINISTRE DEL DIA 21

Investigats els CDR que van col·locar la barricada a Alcarràs que va causar dos accidents

Un cotxe patrulla dels Mossos i un vehicle particular es van encastar contra la barrera de pneumàtics, fet que va causar als agents ferides de consideració

46326659 59

46326659 59

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un jutge ha demanat als Mossos que identifiquin els membres delsComitès de Defensa de la República (CDR) que el21 de desembre passat van col·locar una barrera de pneumàtics per tallar una carretera a Alcarràs (Lleida). Contra aquesta barricada van xocar un cotxe patrulla de la policia catalana i un vehicle particular.

Els fets, tal com ha avançat el periodista Carlos Quílez, van passar el dia 21 a la matinada, quan els CDR van anunciar que "bloquejarien el país" amb motiu de la celebració extraordinària a Barcelona de la reunió del Consell de Ministres.

Els CDR van col·locar pneumàtics i més objectes de fusta a la carretera general que travessa Alcarràs. Un cotxe patrulla va anar a la zona quan es va produir el tall de la via. La boira era intensa, i va col·lidir de forma aparatosa contra la barrera de pneumàtics. Els dos agents que anaven al cotxe van patir ferides de consideració.

També va xocarr contra la mateixa barrera un vehicle particular. Segons detalla La Sexta, en aquest cotxe viatjava una família, que també va resultar ferida.

Delicte contra la seguretat viària

El jutge d’instrucció número 4 de Lleida ha rebut l’atestat policial i ha obert diligències prèvies d’investigació per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

El jutge ha demanat als Mossos que n’investiguin els presumptes autors. Per a això ha ordenat que s’identifiquin els membres dels CDR que van participar en el tall de trànsit.

Els dos agents ferits s’han personat en la causa a títol individual.

Notícies relacionades

Investigats dos membres dels CDR després que un cotxe dels Mossos col·lidís contra una barricada a Alcarràs

Carlos Quilez ens avança que dos agents dels Mossos es troben en estat greu després que el 21 de desembre xoquessin contra una barrera de pneumàtics dels CDR. Tota la informació, en el vídeo.