A la plaça U d'Octubre

Els Mossos carreguen a Girona contra antifeixistes que protesten per la presència de Vox

Els manifestants han tirat les tanques que hi havia a la zona i ara estan en un lateral sota un fort dispositiu policial

video 3431561 / periodico

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos han carregat aquest dijous contra un grup d’antifeixistes quan volien accedir a la plaça U d’Octubre de Girona, on està previst que aquest migdia se celebri una concentració de Borbonia i Vox.

La Plataforma Antifeixista Gironina ha convocat una concentració que ha començat a primera hora del matí a l’edifici de Correus de la capital del Gironès amb l’objectiu d’impedir l’acte convocat per la plataforma Borbonia, que té el recolzament de Vox, el PPC i PxC, sota el lema 'Units per la Constitució'.

► Dia de la Constitució | Directe

Dia de la Constitució

Notícies relacionades

Quan els manifestants antifeixistes han arribat a la plaça, han tirat les tanques que hi havia i ha sigut en aquest moment que els Mossos han carregat i els han dispersat pels carrers dels voltants.

En aquests moments, estan en un lateral de la plaça envoltats d’un fort cordó policial. Se senten crits de 'Fora feixistes dels nostres barris’, 'No passaran’ i 'Girona serà la tomba del feixisme'.