Entrevista

Santiago Abascal, sobre Vox: "Ni som antifeixistes ni feixistes, som antipodemites i anticomunistes"

"És un partit d'extrema necessitat per a Espanya", diu el seu líder per treure's l'etiqueta d'ultradreta

abascal / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de Vox, Santiago Abascal, prova de treure al seu partit l’etiqueta d’ultradreta i afirma que són "d’extrema necessitat". Després dels resultats de les eleccions andaluses del 2-D, Abascal afirma que no el preocupa haver de defensar-se d’estigmes: "Ni som antifeixistes ni feixistes, som antipodemites i anticomunistes", recalca, i després torna a insistir a responsabilitzar “Pablo Iglesias de qualsevol agressió” que pateixin els seus dirigents.

En una entrevista amb Ana Rosa Quintana a Telecinco, Abascal ha remarcat que ells defensen "la unitat nacional" i que els seus caladors de vots són gent "que abans votaven altres partits, que mai han votat i joves que voten per primera vegada".

Notícies relacionades

En aquesta línia, ha demanat que no se’ls ridiculitzi tot i que tinguin propostes que "incomoden molta gent però que agraden a d’altres". "Creiem en l’ordre constitucional, en l’Estat de Dret, en la unitat nacional i en la llibertat dels espanyols", ha subratllat, abans d’indicar que el seu gran objectiu és "modificar l’estat de les autonomies".

Sobre la violència masclista, Abascal també ha sigut taxatiu. "La llei de violència de gènere s’ha de canviar, perquè no està sent útil per protegir les dones. Volem una llei que protegeixi les dones dels maltractadors i els homes, de les denúncies falses", ha argumentat.