MASCLISME

Detingut per assetjament sexual el director general d'Urbanisme d'Andalusia

El jutge imposa a Alejandro Márquez (PSOE) l'ordre d'allunyament de la seva denunciant

andaluca

andaluca

1
Es llegeix en minuts
Efe

El director general d’Urbanisme de la Junta d’Andalusia, Alejandro Márquez (PSOE), ha sigut detingut i posat a disposició judicial per presumptament assetjar una dona, una amiga seva, i que va presentar una denúncia contra ell.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia d’Andalusia (TSJA) han informat a Efe que Márquez va comparèixer davant del Jutjat de Violència de Gènere de Huelva i el seu titular en va decretar la posada en llibertat i li va imposar una ordre d’allunyament de la denunciant.

Diumenge

La detenció, segons ha avançat el diari 'Abc', va tenir lloc diumenge passat després que la dona, amb la qual sembla que Márquez mantenia una relació d’amistat, interposés una denúncia contra ell.

Notícies relacionades

Alejandro Márquez Llordén va néixer a Huelva el 1973; llicenciat en Dret i graduat en Ciència Política i de l’Administració, va arribar al càrrec de director general d’Urbanisme aquesta legislatura.

Abans, va ser regidor del Consistori de Huelva entre el 2003 i el 2007 i, posteriorment, entre el 2011 i el 2014; també va ocupar la direcció del Gabinet de la Presidència de la Diputació de Huelva (2007-2011), on va ser diputat provincial d’Infraestructures i responsable de l’oficina Huelva-Empresa.