Dos ultradretans assetgen Willy Toledo a Atocha

Les xarxes socials han identificat un dels assetjadors com a simpatitzant de Franco i de Vox

8otvtbgubel70wqh / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

L’actor Willy Toledo ha patit l’assetjament de dos joves simpatitzants de la ultradreta a l’estació d’Atocha. Un dels assetjadors ha gravat el vídeo en què s’acosten a l’actor. "Ens hem trobat Willy Toledo aquí a l’estació de tren d’Atocha", diu el noi, que es col·loca a l’altura de l’actor i li pregunta: "Willy, una pregunta: ¿Per què va dir vostè que Vox es combatia a hòsties?. 

Toledo intenta no fer-los cas i es limita a contestar: "Fins després". En aquell moment, un altre dels nois insisteix: "¿I si renega tant d’Espanya per què continua vivint aquí a Espanya?". Aquí l’actor perd la paciència: "¡Ves-te’n a prendre per cul, subnormal". El primer dels ultres el reprèn: "¿Però vostè no té educació?" "¿Amb feixistes? Gens. Ves-te’n a casa teva", conclou Toledo, i el noi respon: "Però si no som feixistes".

Notícies relacionades

No obstant, les xarxes socials han identificat almenys un dels dos noi, que ha deixat mostres sobrades de la seva ideologia ultra i de la simpatia per Vox.

El diputat d’ERC Gabriel Rufian ha assegurat que aquestes situacions "a Madrid per a alguns de nosaltres són habitual. Els veus de lluny i intentes evitar-los".