CONVERSA

Balmón i Poveda (PSC) visiten a la presó Junqueras, Romeva, Forn i Rull

Els alcaldes de Cornellà i Sant Joan Despí van estar cinc hores a la presó

Iceta estava informat de la trobada, sol·licitada per l'exvicepresident del Govern

cvcvxcv

cvcvxcv

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual

Els dirigents del PSC Antonio Balmón i Antoni Poveda (alcaldes de Cornellà i de Sant Joan Despí, respectivament) van visitar dijous passat tres dels presos independentistes reclosos a la presó de Lledoners, segons ha avançat Catalunya Informació i ha confirmat EL PERIÓDICO.

Notícies relacionades

Tots dos van estar cinc hores a Lledoners, dues amb Oriol Junqueras, i també es van reunir amb Raül Romeva, Joaquim Forn i Josep Rull.La trobada es va produir a iniciativa del líder d’ERC, que havia fet arribar a una persona que li agradaria reunir-se amb Balmón. Miquel Iceta, primer secretari del PSC, estava informat de la trobada. 

Les fonts consultes assenyalen que ni l’alcalde de Cornellà ni Poveda van ser com representants del PSC ni van oferir contrapartides. Aquestes fonts assenyalen també que el diàleg va ser fluid i cordial i es va reflexionar sobre la situació actual. No és la primera visita d’un càrrec del PSC a Junqueras. El març passat, el diputat socialista en el Parlament Carles Castillo va visitar l’exvicepresident català a la presó d’Estremera (Madrid), i al maig, Jaume Collboni, responsable de política municipal del PSC, es va veure amb Forn, amb el qual havia coincidit durant molts anys en l’Ajuntament de Barcelona.