ABSÈNCIA HISTÒRICA

Artadi justifica la plantada de la Generalitat al premi Planeta «Cada membre decideix la seva pròpia agenda"

La portaveu del Govern ha explicat que "cadascú prioritza els actes als quals ha d'anar"

artadi

artadi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cap membre de l’Executiu de Quim Torra va acudir a la gala del premi Planeta; ni un sol conseller del Govern va anar a l’entrega del guardó al’escriptor valencià Santiago Posteguillo. Elsa Artadi, consellera de Presidència i portaveu del Govern, ha justificat aquesta històrica plantada de la Generalitat assegurant que dilluns a la mateixa hora tenien altres actes. “Cada membre decideix la seva pròpia agenda”, ha afegit.

Notícies relacionades

Les agendes del Govern, ha recordat Artadi, són públiques i cadascú prioritza els actes als quals ha d’anar. Així, Torra va decidir acudir a una entrega de premis en el TNC i la consellera de Cultura, Laura Borràs, va participar en la promoció de llibres escrits per dones a la Biblioteca de Catalunya –ahir dilluns 15 d’octubre era el Dia de les Escriptores–.

En l’anterior edició dels premis, el llavors president Carles Puigdemont no va ser a la galaCarles Puigdemont com a resposta a l’acabat d’anunciar trasllat de la seu social del gegant editorial a Madrid. En aquesta ocasió, almenys  Santi Vila, llavors conseller d’Empresa, va acudir en representació de l’Executiu català.