EL FARAN CAURE AMB SO

Aquest és el mur que caurà després de la manifestació com a símbol de "superació d'obstacles"

Una onada de so farà caure una infraestructutra metàl·lica en la qual estan representats el rei Felip VI, una roda d'hàmster i el 155

zentauroepp44992951 diada muro180911164236

zentauroepp44992951 diada muro180911164236

1
Es llegeix en minuts

La caiguda d’un mur en la manifestació independentista de la Diada 2018 a la Diagonal de Barcelona representarà, segons ha comunicat l’ACN, que els ciutadans poden superar els obstacles per implantar la República.

La manifestació, formada per 37 trams repartits entre Palau Reial i la plaça de les Glòries, compta amb un aforament complet, segons han indicat fonts de l’organització. Els manifestants estan convocats a la Diagonal des de les quatre de la tarda en els seus respectius trams i donaran inici a la manifestació a les 17.14 h. 

Notícies relacionades

En aquell moment, en el primer tram es donarà la sortida de l’acció que farà caure el mur amb el so d’un coet que generarà una onada sonora que acabarà enderrocant l’estructura en la qual estan representats el rei Felip VI, una roda d’hàmster i el 155.

Amb la demolició del mur, que simbolitza els obstacles superats i el que s’han de superar, se simbolitzarà el concepte de República catalana com el fi últim. Segons ha detallat l’ACN, més enllà de reclamar la independència, aquesta acció pretén demostrar que "la força de la gent pot abatre qualsevol obstacle".