PARLAMENTS EN LA DIADA 2018

Aamer Anwar, advocat de Clara Ponsatí: «Franco estaria orgullós de l'Espanya contemporània»

Aamer Anwar ha acusat la justícia espanyola de «tenir un doble discurs»

zentauroepp44994912 diada180911210643

zentauroepp44994912 diada180911210643

1
Es llegeix en minuts

Aamer Anwar,  l’advocat de Clara Ponsatí, ha sigut un dels que han intervingut al final de la manifestació de la Diada 2018 i en el seu discurs ha assegurat que “Franco estaria orgullós de l’Espanya contemporània”. 

Després d’assegurar que votar ha de ser considerat un dret fonamental, Anwar, l’advocat de l’exconsellera d’Educació de la Generalitat, Clara Ponsatí, que es troba fugida a Escòcia, ha assegurat que “Franco estaria orgullós de l’Espanya contemporània que actua com una dictadura feixista”. 

“Estaria orgullós de les accions de Rajoy, dels jutges, de la gent uniformada, i, evidentment, ara també d’aquest anomenat socialista, Pedro Sánchez”, ha prosseguit. “Però a Catalunya li dic: teniu el mandat, teniu les idees, els somnis i el poder de la gent. Sou en el costat correcte de la història”, ha conclòs l’advocat. 

Notícies relacionades

“Després de més de 300 anys d’opressió, Espanya no podrà aixafar les aspiracions de Catalunya”, ha dit Aamer Anwar. “La vostra és una causa justa i no esteu sols”, afegeix l’advocat, amb un discurs molt vehement en què ha arribat a afirmar que el Govern espanyol va treure “tancs” al carrer.

Finalment, l’advocat de Ponsatí ha acusat a Espanya d’actuar “com un gàngster” i de fer “terrorisme d’Estat”, i a la justícia espanyola de tenir “un doble discurs”.