'CAS MÀSTER'

Casado rebutja qüestionar Montón: "No faré el que van fer amb mi"

El líder dels 'populars' ha insistit que confia tant en l'URJC com en la justícia per a la resolució d'aquest assumpte

casado / periodico

1
Es llegeix en minuts
Agencias

El líder del PP, Pablo Casado, ha rebutjat aquest dilluns comentar el cas del màster de la ministra de Sanitat, Carmen Montón: "No faré el que van fer amb mi".

Casado ha dit que confia en les explicacions que doni Montón i ha afegit que "aquest és un Estat de dret, i abans que demostrar la innocència d’algú cal demostrar la seva culpabilitat".

Així s’ha pronunciat el president del PP, en una entrevista a Telecinco, sobre la notícia que publica avui ‘Eldiario.es’, segons la qual Montón va obtenir un màster sobre estudis de gènere a la Universitat Rei Joan Carles de Madrid "ple d’irregularitats" en el curs 2010/2011.

"Jo no faré el mateix que van fer amb mi. Confio en les explicacions que doni. Confio que en un Estat de dret abans que demostrar la innocència s’ha de demostrar la culpabilitat", ha afirmat Casado a una estudiant de la Universitat Rei Joan Carles que li ha demanat què podia dir sobre el "mal" que l’escàndol del seu màster ha fet a la imatge d’aquesta institució pública.

"La part bona és que a Espanya hi ha Estat de dret, qualsevol acusació que es faci s’ha de demostrar si és certa o no", ha dit Pablo Casado, que també va fer un màster a l’esmentada universitat pública madrilenya.

El seu ‘cas màster’

Precisament, en les pròximes setmanes, el Suprem ha de decidir si obre investigació per prevaricació administrativa i suborn impropi contra Casado en vista dels "indicis de criminalitat" detectats per la jutge que instruïa el cas del seu màster.

El líder dels 'populars’ ha insistit que confia tant en la universitat com en la justícia per a la resolució d’aquest assumpte.

Notícies relacionades

Ha afegit que l’educació és "fonamental" i és necessari "traslladar el missatge" que la universitat pública és "de màxima qualitat" a Espanya.

Ha tornat a explicar que el que ell va fer, tot i que començava llavors a dir-se màster i això li ha ocasionat els problemes posteriors, era un curs previ per accedir al doctorat, i ell finalment no va fer la tesi.