LICOR TRADICIONAL

Puigdemont elabora la "ratafia de Waterloo"

L'expresident recupera una recepta del seu avi pastisser, que inclou un "ingredient singular"

zentauroepp44656778 180813234703

zentauroepp44656778 180813234703

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Carles Puigdemont s’ha animat a elaborar la seva pròpia ratafia. El licor amb què el president de la Generalitat, Quim Torra, va obsequiar el cap del Govern, Pedro SánchezPedro Sánchez, en la seva visita a la Moncloa, i que l’independentisme exhibeix orgullós com a símbol de país ja té la seva versió batejada amb el nom de Waterloo.

Si Torra presumia que el seu avi ja elaborava ratafia i assenyalava que aquesta serveix per recordar "d’on ve", l’expresident Puigdemont ha recuperat ara la recepta del seu avi pastisser, Francesc Puigdemont, del segle XIX, per posar fil a l’agulla. En aquest cas, el licor porta un "ingredient singular", tal com explica La Confraria de la Ratafia en el seu compte de Twitter: el cacau.

Notícies relacionades

Entre els que l’acompanyaven hi havia l’alcalde de Santa Coloma de FarnersJoan Martí (ERC), que ha assenyalat que ha vist l’expresident "fort i serè" per "fer realitat la república catalana".

Torra, que també va regalar una ampolla de ratafia a Puigdemont quan el va visitar a Alemanya, s’ha felicitat a la mateixa xarxa social per la iniciativa i ha apuntat que espera poder tastar-la quan estigui a punt.