MUNICIPALS BARCELONA

Mascarell nega ser el candidat de Puigdemont per l'alcaldia de Barcelona

El delegat creu que hi ha "moltes cares que poden encapçalar aquest projecte"

jregue29402987 barcelona  21 04 2015 reunio del consell executiu del govern180806102808

jregue29402987 barcelona 21 04 2015 reunio del consell executiu del govern180806102808

1
Es llegeix en minuts
Helena Caballeria

El delegat de la Generalitat a Madrid Ferran Mascarell ha negat aquest dilluns en una entrevista a Catalunya Ràdio ser el candidat de la Crida Nacional per la República, el partit orquestrat per Carles Puigdemont, en les municipals de Barcelona, tal com apuntaven anteriorment algunes persones de l’entorn de l’expresident. 

Tot i així, Mascarell no s’ha desmarcat completament de la seva candidatura a l’alcaldia i ha assumit haver parlat amb Puigdemont però, explica, "no en termes directes o indirectes sobre la seva persona". 

Notícies relacionades

El delegat ha expressat que el més important per a Barcelona és "presentar un bon projecte de ciutat, i després ja arribaran les personalitats". En aquest sentit, també ha manifestat la seva preocupació per les "idees de renovació" que diu que "necessita Barcelona", i assumeix que la capital catalana requereix un canvi. 

Respecte a la seva possible rival en les primàries del PDECat, Neus Munté, Mascarell només ha mostrat admiració, "és una dirigent molt ben valorada", ha conclòs. Tampoc ha volgut respondre sobre si seria el número dos de Munté en el suposat cas que ella fos la candidata, però ha sentenciat que "hi ha moltes cares que poden encapçalar el projecte" per la qual cosa "es tracta de sumar"