VISITA A CASTELLÓ

Pedro Sánchez acudeix amb la seva esposa al festival de Benicàssim per veure The Killers

El president del Govern assisteix al concert de la banda de pop rock després de reunir-se amb Ximo Puig

zentauroepp44396368 graf4232  benicasim  castell n   20 07 2018   el presidente 180720235709

zentauroepp44396368 graf4232 benicasim castell n 20 07 2018 el presidente 180720235709 / Domenech Castello

1
Es llegeix en minuts
Efe

El públic del Festival Internacional de Benicàssim (FIB), a Castelló, s’han portat aquest divendres a la nit una sorpresa. El president del Govern, Pedro Sánchez, ha acudit, al costat de la seva dona al concert de la banda de Las Vegas The Killers.  

Prèviament, el líder socialista ha visitat Castelló, ha firmat al llibre d’honor de l’ajuntament i mantingut una reunió informal amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

La visita del cap de l’Executiu ha suscitat gran expectació a la zona VIP del FIB –que se celebra del 19 al 22 de juliol–, on s’han concentrat els mitjans de comunicació fins que Sánchez ha sortit de la porta del ‘backstage’ a quarts de deu passades de la nit.

Des d’allà ha recorregut al costat de la seva dona, Begoña Gómez, i la diputada socialista per Castelló Susana Rosa els 25 metres que separaven la sortida de camerinos i l’escenari.

“¡Pedro, Pedro!”

El president i els seus acompanyants s’han situat a les grades laterals de l’escenari i els assistents de les primeres files han cridat: “¡Pedro, Pedro!”. El president, llavors, els ha saludat. El concert de The Killers ha començat a les onze de la nit i està previst que duri una hora i mitja.

Notícies relacionades

Sánchez ja havia visitat el FIB en anys anteriors i havia manifestat la seva predilecció per aquest festival.

La banda de pop rock The Killers és també una de les favorites de Letizia i motiu pel qual la Reina va acudir al FIB el 2013.