Batalla successòria

Arias Cañete anuncia que votarà Pablo Casado per presidir el PP

El comissari europeu vol un projecte que representi "sense por ni complexos" els valors del centredreta

1
Es llegeix en minuts
Sara Ledo

El comissari europeu d’Acció pel Clima i Energia, Miguel Arias Cañete, es posiciona en la batalla successòria per la presidència del Partit Popular a l’afirmar, aquest dimarts, que el seu vot en el pròxim congrés del partit serà per a Pablo Casado, perquè està segur que "formarà un gran equip i integrarà totes les persones necessàries per formar la duríssima tasca que el Partit Popular té al davant".

Així ho ha afirmat el compromissari popular durant la celebració d’un esmorzar informatiu organitzat per Europa Press, en el qual ha reconegut que vol que el de Casado sigui "el projecte guanyador" per "recuperar la confiança" que s’havia perdut els últims anys, en els quals s’havien "distanciat d’alguns sectors de la societat espanyola". 

Notícies relacionades

Per a Cañete, el repte que té el Partit Popular és "recuperar la confiança i la il·lusió dels ciutadans i representar clarament el centredreta d’Espanya" i per a això vol un projecte que representi "sense pors ni complexes" els valors i els principis del "centredreta espanyol".

"Vull un president que tingui valor i confiança en el projecte. Vull un president que estigui tot el dia en contacte amb la gent, al carrer, visitant els pobles d’Espanya, com feia Fraga (...) i jo vull aquest tipus de president, un president que no es tanqui en un despatx”, ha afirmat.