CITA A LA MONCLOA

Sánchez i la Moncloa tuitegen en català sobre la reunió amb Torra

El president del Govern espanyol qualifica la trobada de "punt de partida constructiu per normalitzar les relacions"

dhqfibnx4aaraly

dhqfibnx4aaraly
dhqgzgnxkaesqtw

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

En el seu interès de millorar la relació amb el Govern de la Generalitat, el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i la Moncloa han fet dos tuits en català en què han destacat el bon ambient de la primera trobada amb Joaquim Torra.

Al seu tuit, el president escriu: "Una crisi política requereix una solució política. Aquesta reunió és un punt de partida raonable per a la normalització de relacions". El missatge està acompanyat d’una foto en què se’ls veu a tots dos pujant unes escales a la Moncloa.

Notícies relacionades

Per la seva part, la presidència del Govern central ha tuitejat: "Més de dues hores de reunió, cordial i correcta, entre els dos presidents. Aquest és un primer pas. Ara hem de recórrer junts el camí".

Poc abans, Sánchez havia tuitejat un missatge en què expressava el seu optimisme sobre la trobada. "Arrenquem la reunió decidits a fer un pas al capdavant per tornar la normalitat a Espanya, amb respecte a la Constitució i amb la confiança que el diàleg institucional obri vies d’enteniment."