Anar al contingut

VÍDEO

Boadella es burla en un vídeo de la "febre groga"

El dramaturg, autoproclamat president de Tabàrnia, juga amb les insígnies independentistes fins a retirar-les

El Periódico

L’autoproclamat president de la fictícia TabàrniaAlbert Boadella, ha protagonitzat un vídeo en el qual es burla de l’abundància de símbols independentistes en alguns municipis catalans. En una gravació de tot just dos minuts, el còmic passeja per diferents carrers atapeïts de llaços grocs i banderes estelades, i deambula despreocupat jugant amb les insígnies. 

Després del passeig, entra en un bany i expulsa de la seva boca una bandera independentista i dels pantalons, una cinta groga. És llavors quan canvia la seva actitud i es disposa a retirar les creus grogues del poble.

Els tabarnesos han batejat el fenomen com a "febre groga" i amb aquest vídeo pretenen fer broma sobre el conflicte català. 

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.