protesta anticapitalista

Arran ocupa un autobús turístic a Barcelona

L'organització afí a la CUP continua amb les accions contra la "massificació turística"

arran

arran

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Membres d’Arran, organització juvenil de l’esquerra independentista, han ocupat aquest dilluns un autobús turístic de Barcelona. L’acció s’ha produït poc abans de les onze del matí i suma una osca més al rosari de protestes que els anticapitalistes duen a terme contra la "massificació turística".

"Ara mateix hem parat un autobús turístic a Barcelona per denunciar el model de turisme massiu que ens ofega #capitalismofobia #stopmasstourism", ha escrit l’organització afí a la CUP en el seu perfil de Twitter. El text l’han acompanyat amb una foto en què apareixen dos dels seus membres a la part superior descapotable d’un Bus Turístic amb dos pots de fum i brandint una pancarta amb el lema 'Parem la massificació turística als Països Catalans'.

Des de l’any passat

Notícies relacionades

Arran ja va protagonitzar l’any passat algunes accions similars de protesta contra el turisme. Entre les quals, ocupar també un autobús. Una acció que va arribar sumada a d’altres de diferents i que en els últims mesos s’ha tornat a reproduir. A mitjans de juny, per exemple, membres d’Arran es van encadenar al drac del Park Güell.

Aquest any, no obstant, l’esmentada organització de l’esquerra independentista no ha estat l’única que s’ha expressat contra el model turístic de la capital catalana. Les joventuts d’ERC  a Ciutat Vella també han penjat cartells a la ciutat en aquest sentit, encara que adreçant-se directament als estrangers amb l’apel·latiu de 'guiri'. "Guiri, no ens expulsis. La joventut no volem aquest turisme", s’afirma als seus pòsters.

Temes:

Turisme Arran