Investigat en l'operació Enredadera

El primer alcalde de Ciutadans detingut per corrupció, hospitalitzat per un possible infart

El regidor d'Arroyomolinos, suspès de militància, havia assegurat que no dimitiria de moment

alcalde

alcalde

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’alcalde d’Arroyomolinos, Carlos Ruipérez, està sent traslladat a l’Hospital Clínic San Carlos en estat reservatdesprés d’haver tingut, probablement, un infart, han informat fonts pròximes al dirigent municipal.

Un portaveu d’Emergències 112 Comunitat de Madrid ha informat que el servei d’emergències ha rebut una trucada a les 11.16 hores alertant que un home de 56 anys es trobava malament. Fins al lloc hi ha acudit una UVI del SUMMA, que ha atès l’alcalde amb un possible infart i que l’ha traslladat a l’Hospital Clínic en estat reservat.

Es produeix la circumstància que l’alcalde, que es va presentar en les eleccions per Ciutadans, va ser detingut dimarts passat en el marc del’operació Enredadera sobre manipulacions en contractes de gestió policial, i posteriorment, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Notícies relacionades

Després del que va passar, des de Ciutadans van anunciar la seva suspensió de militància i li van demanar aquest dimecres que dimitís perquè si no, l’expulsarien del partit. No obstant, el regidor va afirmar que continuaria en el càrrec "mentre la seva situació processal" no quedés "perfectament definida".

Aquest mateix matí, el portaveu de Ciutadans en l’Assemblea de Madrid, Ignacio Aguado, li ha demanatIgnacio Aguado que reflexionés sobre el que ha passat i que dimitís. També ha recordat que el partit estava tramitant la seva expulsió, després que fos el primer alcalde detingut de la formació.