operació anticorrupció

Ciutadans expulsarà els detinguts o imputats en la contractació irregular dels semàfors

Villegas i Rivera confirmen que al partit taronja no "li tremola el pols"

zentauroepp43484029 villegas180526131913

zentauroepp43484029 villegas180526131913 / BIEL ALINO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha assegurat que al seu partit no "li tremola el pols" amb la corrupció i seran expulsats els que siguin detinguts o imputats en la macrooperació que està duent a terme la Policia Nacional en ajuntaments governats pel PP, el PSOE i Ciutadans.

No ha donat cap detall sobre alguns dels càrrecs de Ciutadans presumptament implicats ni si han parlat amb ells per conèixer la seva versió, com l’excoordinador de Ciutadans i actual assessor del partit en la Diputació de Lleó, Sadat Maraña, un dels detinguts avui.

Villegas, que ha agraït a les forces de seguretat, jutges i fiscals, la seva feina contra la corrupció, que permet "netejar les institucions", s’ha referit a aquesta macrooperació durant un esmorzar informatiu que s’ha celebrat en un hotel madrileny.

Més tard, el president de Ciutadans, Albert Rivera, ha confirmat aquest extrem: qualsevol militant del partit que sigui detingut per delictes relacionats amb la corrupció serà suspès de militància, i serà expulsat en cas de ser imputat judicialment. 

Notícies relacionades

Aquesta operació, que preveu seixanta detencions, està sent realitzada per la Policia Nacional en ajuntaments de Madrid, Barcelona, Astúries i Lleó, governats pel PP, el PSOE i Ciutadans per investigar possibles irregularitat del grup Sacyr.

El president de Ciutadans, Albert Rivera, va confirmar aquest dimarts al Fòrum Europa que qualsevol militant del partit que sigui detingut per delictes relacionats amb la corrupció serà suspès de militància i que serà expulsat en cas de ser imputat judicialment.