LA CARRERA AL PP

Les ballarugues de Santamaría i Méndez de Vigo a Melilla

L'exvicepresidenta i l'exministre Méndez de Vigo canten i ballen la popular cançó italiana 'Azzurro'

lderes-del-pp-bailando-en-melilla / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

"Azzurro, il pomeriggio è troppo azzurro e lungo per me. Mi accorgo di non avere più risorse

senza di te...". Així, al so de la mítica 'Azzurro' es va relaxar ahir dilluns l’exvicepresidenta i candidata a presidir el PP, Soraya Sáenz de Santamaría, durant un alto en el camí a la campanya de les primàries.

La campanya la va portar fins a la ciutat autònoma de Melilla i, després de participar en un míting al Palau d’Exposicions i Congressos, Santamaría i la resta de la comitiva que l’acompanyava, amb l’exministre Íñigo Méndez de Vigo al capdavant, van realitzar una parada a la Taberna Andaluza.

Amb l’ambient relaxat, es van animar a cantar i ballar el tema compost per Paolo Conte, Michele Virano i Vito Pallavicini i popularitzat per Adriano Celentano.

De fet, qui porta la veu cantant (i el micro) és l’extitular d’Educació, un gran aficionat a la música i habitual del Teatro Real, on segueix la temporada d’òpera.

Notícies relacionades

Però Santamaría no es queda enrere i li segueix el ritme. No és la primera ocasió en què es pot veure l’ex número dos del Govern espanyol ballant: ja s’hi va posar al so de Bruno Mars al plató d’'El hormiguero' i durant l’última campanya de les generals es va situar rere la taula de mescles i va punxar (i va ballar) 'La gozadera' de Marc Anthony.