NOVA VIDA DESPRÉS DE LA MONCLOA

Rajoy pren possessió de la seva plaça de registrador de la propietat a Santa Pola

L'expresident fa gestions amb el funcionari que el substitueix

atlas-20180619-rajoy-en-santa-pola / periodico

2
Es llegeix en minuts
EFE

Mariano Rajoy, que la passada setmana va renunciar al seu escó al Congrés, ha visitat aquest dimarts la localitat alacantina de Santa Pola, on té la seva plaça com a registrador de la propietat. Aquí ha pres possessió aquest dimarts de la seva plaça de registrador. L’expresident començarà a treballar aquest dimecres a les 9 del matí. La setmana passada ja va oficialitzar la seva petició de reingrés.

Fonts pròximes a l’expresident han informat a Efe que el polític del PP ha arribat avui a la ciutat d’Alacant en un tren AVE poc abans del migdia i que es quedarà a la província fins demà a la tarda. La presència de Rajoy no ha passat desapercebuda a les xarxes socials, on ja circula una fotografia seva en què se’l veu caminant per una vorera de Santa Pola juntament amb Francisco Riquelme, que ocupa temporalment la plaça de registrador de la propietat a la ciutat on l’expresident té la titularitat.

Rajoy va presentar el 15 de juny la seva renúncia com a diputat a la Cambra Baixa i va anunciar que sol·licitaria el seu reingrés al Cos de Registradors de la Propietat, a la seva plaça de Santa Pola.

"Amb normalitat"

Segons ha relatat als periodistes el registrador que durant els últims 28 anys ha ocupat interinament la seva plaça al registre de la propietat número 1 de la localitat alacantina (hi ha dos registres), Francisco Riquelme, "demà ha d’estar treballant aquí, amb normalitat".

"Avui ha pres possessió d’acord amb la llei, i ha conegut el personal", un total de set empleats, que ha saludat de forma un per un.

Riquelme, que és amic personal de l’expresident, ha explicat que Rajoy ha dit els seus nous col·laboradors que està "encantat" de conèixer-los i que, a partir d’ara, col·laboraran junts".

"Com qualsevol funcionari"

Ha continuat que Rajoy "tenia ganes d’incorporar-se a la seva vida normal i privada" i que, almenys de moment, l’exlíder del PP treballarà durant la setmana, com qualsevol funcionari, i els caps de setmana se n’anirà a casa seva, a Madrid.

El registrador sortint ha opinat que Rajoy "es posarà al dia" amb facilitat "perquè és una persona intel·ligent", i ha repetit que "demà ha d’estar aquí en l’horari de registrador, que és de 9 a 17 hores al públic."

Riquelme ha manifestat que no ha parlat de l’actualitat política amb l’expresident: "Jo de política amb els amics no parlo".

Notícies relacionades

Rajoy ha estat al despatx al matí i a la tarda, després d’arribar en AVE a Alacant, poc abans del migdia.

La presència del polític popular no ha passat desapercebuda en aquesta turística població alacantina, i des de l’hora de dinar han circulat per les xarxes socials unes quantes fotografies seves passejant amb Riquelme. 

Temes:

Mariano Rajoy