NOU GOVERN

Arrimadas: els independentistes estan "salivant" amb el govern de Sánchez

La representant de Ciutadans qualifica de "feble" el govern de Sánchez

Ha demanat protecció en vista de la "violació de drets" de l'executiu de Quim Torra

zentauroepp43618834 graf3464  madrid  05 06 2018   la l der de ciudadanos en cat180605104927

zentauroepp43618834 graf3464 madrid 05 06 2018 la l der de ciudadanos en cat180605104927 / ZIPI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat aquest dimarts que els partits independentistes estan "salivant políticament" amb el Govern de Pedro Sánchez, que ha qualificat de "feble", sense projecte de futur per a Espanya i lligat de mans.

Arrimadas ha demanat a Sánchez dues coses: que no utilitzi els milions d’espanyols que no són independentistes com a "moneda de canvi" i que quan escolti les exigències del president de la Generalitat, Quim Torra, "tingui clar que està escoltant les exigències dels independentistes".

Arrimadas ha assegurat que els sobiranistes no donen el seu suport "a canvi de res", sinó que amb el seu suport a Sánchez estan donant "un pas petit més" cap a la independència de Catalunya.

En aquest escenari, Arrimadas ha demanat al Govern d’Espanya "protecció" en vista de la flagrant "violació de drets" i ha demandat un canvi en la llei electoral que "no costa res i no hipoteca ningú" i que canviaria el panorama electoral al Parlament.

Rivera dona suport als pressupostos

Notícies relacionades

En el mateix acte, el  president de Ciutadans, Albert Rivera, ha confirmat que el seu partit no canviarà "de criteri" i lluitarà per "tirar endavant" els pressupostos del 2018, encara en fase de tramitació, "malgrat Sánchez i el seu 'no és no'".

Rivera, en un esmorzar informatiu, ha posat de relleu els comptes públics, i ha advertit que no es deixarà portar en aquest moment "tan complex", provocat pel canvi de Govern, per la "revenja", el "regany" i la lluita entre "vermells i blaus", ha assegurat.