REACCIÓ A LA MOCIÓ DE CENSURA

El PP presentarà les esmenes als Pressupostos que consideri "oportunes"

Andrea Levy no descarta que els canvis afectin els acords amb el PNB

fcasals43165445 barcelona 03 05 2018 pleno del parlament de catalunya en la 180603132436

fcasals43165445 barcelona 03 05 2018 pleno del parlament de catalunya en la 180603132436 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La vicesecretària d’Estudis i Programes del Partit Popular, Andrea Levy, ha afirmat aquest diumenge que el partit presentarà en el Senat les esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat que consideri "oportunes", i no ha descartat que aquestes puguin afectar acords pressupostaris assolits amb el PNB.

Levy ha fet aquestes declaracions als mitjans a la seu nacional del PP, a la vigília de la setmana en què el projecte pressupostari del 2018 afronta en el Senat el debat de cinc vetos presentats per Units Podem, ERC, PDeCAT, EH Bildu i Compromís.

La vicesecretària ha justificat la presentació d’esmenes, una cosa que fonts del PP havien descartat divendres passat després de prosperar la moció de censura, al·legant que el PP està preocupat pel futur d’Espanya i és un partit "seriós i responsable".

Notícies relacionades

A la pregunta de si el PP esmenarà acords pressupostaris pactats amb el PNB, partit el vot del qual va permetre divendres passat que prosperés la moció de censura contra Mariano Rajoy, Levy ha recalcat que el termini d’esmenes està obert i el PP té majoria absoluta a la Cambra Alta.

"Els que són responsables d’haver firmat aquesta moció de censura també són responsables d’assumir les responsabilitats de la política que el senyor Sánchez comporti", ha recalcat Levy en la seva resposta.