XARXA INDIGNADA

Allau de crítiques a Monedero per la seva actitud amb Sáenz de Santamaría

El seu posat davant de l'exvicepresidenta és qualificat de masclista i paternalista a les xarxes socials

Monedero afirma que no "li agrada la foto semblant el fort" i afegeix: "Aquí les meves disculpes"

gksbqwqjhwzbxeysggq6l21100-1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actitud de Juan Carlos Monedero, amb la ja exvicepresidenta del Govern Soraya Sáenz de Santamaría a l’acabar el debat de la moció de censura contra Rajoy ha aixecat una polseguera a les xarxes socials. Una allau de tuits acusen el morat de desplegar una actitud masclista davant la popular quan al pati del Congrés se li va apropar i li va expressar la seva alegria per la sortida del PP del Govern com a conseqüència de la moció.

El cofundador de Podem, que va assistir al debat de la moció de censura, va coincidir i va saludar la vicepresidenta en funcions, a qui li va dir, després de posar-li les dues mans a les espatlles: “M’alegro que us n’aneu”. El curt diàleg que va seguir, encara que envoltat de somriures, no va ser precisament amistós.

En tot cas, l’actitud de Monedero no ha comptat amb gaires simpaties a les xarxes socials. De fet, li ha costat no poques crítiques pel que alguns han considerat masclista i paternalista i d’altres falta de bona educació.

Notícies relacionades

Aquests són alguns exemples d’una llarga llista d’opinions emeses a Twitter.

Monedero ha publicat un tuit excusant-se, en el qual assegura que no "li agrada la foto semblant el fort" i afegeix: "Aquí les meves disculpes".