06 juny 2020

Anar al contingut

afirma que pagaran una lletra mensual de 500

Monedero defensa que Pablo Iglesias i Irene Montero es comprin un xalet de 600.000 euros

"Maleïts rojos que no viuen sota d'un pont. Acabaran per voler estudiar a la universitat", afirma l'exdirigent de Podem

El Periódigo / Agencias

Monedero defensa que Pablo Iglesias i Irene Montero es comprin un xalet de 600.000 euros

JUAN MANUEL PRATS

El cofundador i exdirigent de Podem Juan Carlos Monedero, va fer servir la ironia en el seu compte de Twitter sobre les crítiques al secretari general de Podem, Pablo Iglesias, i la portaveu parlamentària del partit, Irene Montero, per adquirir un xalet a la madrilenya serra de Guadarrama per un valor de 600.000 euros i va afirmar que pagaran una lletra mensual de 500.

"Així que els insensats Pablo Iglesias i Irene Montero pagaran tota la vida una lletra de 500 euros en comptes d’haver anat de lloguer a pagar-ne 1.000. Maleïts rojos que no viuen sota d’un pont. Acabaran per voler estudiar a la universitat", va dir en el seu missatge a la xarxa social.

Segons una informació avançada per ‘Ok Diario’, la parella ha adquirit una propietat a Guadarrama que té un valor de 600.000 euros i consta d’un xalet amb piscina i una casa de convidats en una finca de 2.000 metres quadrats, cosa que va suscitar tota mena de comentaris a Twitter.

Els noms dels dos representants polítics de Podem estan, de fet, des de fa dos dies a la llista dels temes més comentats a la xarxa social, especialment per les crítiques a Iglesias, que l’agost del 2012 va publicar un missatge en què assenyalava el ministre d’Economia, Luis de Guindos, per comprar-se un àtic de prop de 600.000 euros. "Que la política econòmica d’un país la dirigeixi un milionari és com lliurar a un piròman el Ministeri de Medi Ambient", va afirmar.