COMUNITAT DE MADRID

Rajoy defensa Ruiz-Gallardón: 'És una persona honrada, decent i competent'

El president del Govern assegura que les coses 'van bé' a la Comunitat de Madrid malgrat les imputacions a tres expresidents

zentauroepp27291243 madrid 18 09 2014 politica el presidente del gobierno marian180510105306

zentauroepp27291243 madrid 18 09 2014 politica el presidente del gobierno marian180510105306

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha sortit aquest dijous en defensa de l’expresident de la Comunitat de Madrid Alberto Ruiz-Gallardón, que ha estat citat com investigat en el 'cas Lezo' pels delictes de prevaricació malversació de fons públics en relació amb la compra de l’empresa Inassa pel Canal de Isabel II el 2001.

Segons ha assegurat Rajoy durant una entrevista en Antena 3, té una “magnífica opinió, la millor” de l’exdirigent popular, a qui ha definit com una persona “honrada, decent i competent”.

El president del Govern també ha afirmat desconèixer “de què va això de la Ciutat de la Justícia”, malgrat que l’expresidenta madrilenya Cristina Cifuentes va denunciar recentment davant la Fiscalia General les irregularitats detectades en la seva gestió.

A la pregunta de què fa malament el Govern del PP a Madrid quan tres presidents han sortit per la porta del darrere, Rajoy ha detallat que Esperanza Aguirre “va abandonar” el lloc per anar de candidata a l’alcaldia de Madrid, “no va sortir per la porta del darrere”; i al senyor Ignacio González “no el vam proposar en les últimes eleccions” i Cifuentes ha dimitit “per causes que no tenen res a veure amb la seva gestió”.

Les coses “van bé” a Madrid

Rajoy ha assegurat que a la Comunitat de Madrid les coses “van bé” i l’ocupació està en la xifra més alta d’afiliats a la Seguretat Social de la història.

Notícies relacionades

I això, segons el president del Govern, vol dir que “hi ha més feina que mai, la gestió no s’ha vist afectada”. A més, Rajoy s’ha compromès a "intentar fer les coses bé, i a treballar en el futur aprenent dels errors comesos”.

Sobre el vídeo de Cristina Cifuentes robant suposadament unes cremes en un supermercat, Rajoy ha comentat que es va emportar “un disgust” perquè en desconeixia l’existència, si bé ha assegurat que no dona crèdit a rumors i “sense proves” o amb especulacions no pot actuar “perquè no condueix a res”.