Martínez Castro demana disculpes pels seus insults als pensionistes en la xiulada a Rajoy

La secretària d'Estat de Comunicació admet que les seves paraules van ser "inadequades en el fons i la forma"

La integrant de l'equip del president va dir com a resposta d'una protesta: "Venen ganes de fer-los una botifarra de nassos".

undefined17864871 madrid 26 12 2011   politica  la vicepresidenta saenz de san180507101546

undefined17864871 madrid 26 12 2011 politica la vicepresidenta saenz de san180507101546

1
Es llegeix en minuts
Efe

La secretària d'Estat de Comunicació, Carmen Martínez Castro, ha demanat aquest dilluns disculpes a qui s'hagi pogut sentir ofès per la seva reacció dissabte passat a Alacant com a resposta als xiulets i esbroncades al president del Govern, Mariano Rajoy, per part d'un grup de pensionistes.

Martínez Castro, en declaracions a la COPE, ha explicat que va fer un comentari humorístic en una conversa privada, però que quan aquelles paraules passen a l'àmbit públic es converteixen en "molt inadequades en el fons i la forma".

Notícies relacionades

Per això, ha reiterat la seva petició de disculpes a les persones que s'hagin pogut sentir ofeses i ha reconegut: "Gaire fina, no vaig quedar".

En una gravació de 12TV a l'arribada de Rajoy a l'ajuntament d'Alacant i mentre se sentien els xiulets dels pensionistes, es va poder sentir com la secretària d'Estat comentava a una altra persona: "Venen ganes de fer-los una botifarra de nassos".