Andrea Fabra reconeix que el seu '¡Que es fotin!' va ser un "retret impropi" però que no dimitirà

La diputada del PP de Castelló assisteix al 13è Congrés Provincial del PP, on el seu pare s'acomiada de la presidència del partit regional

Carlos Fabra destaca "els valors, l'ètica i la responsabilitat social" de la seva filla

Andrea Fabra, en el congrés del PP a Castelló. / {ATLAS}

1
Es llegeix en minuts
LAURA LÓPEZ DAVID / Castelló

La diputada del PP de Castelló i filla de l'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra, Andrea Fabra, no té pensatdimitir. Ni desdir-se, ni demanar disculpes sobre les seves paraules proferides alCongrés dels Diputats aquest dimecres, mentre Mariano Rajoy desgranava les mesures imposades perBrussel·lescom a condició alrescat financer i la bancada popular aplaudia.

La diputada del PP, després de cridar “¡Que es fotin!” des del seuescóquan Rajoy anunciava la reducció de la prestació per desocupació, ha dit aquest dissabte que li sembla “lamentable” que “el Partit Socialista hagi aprofitat un drama que afecta a cinc milions de persones” --pels quals va dir que sentia molt respecte-- per atacar-la personalment. Perquè, al seu parer, arran de la seva actitud alParlament, des del PSOE s'ha fet una campanya “falsa i de difamació” contra la seva persona.

Poc afortunat

Fabra ha qualificat de "retret" la seva exclamació i ha admès que va ser "poc afortunat i impropi" d'ella i que anava dirigit a la bancada socialista, alhora que ha assegurat que no dimitirà per això.

Notícies relacionades

Andrea Fabraha fet aquestes declaracions a l'arribar a l'Auditori de Castelló, on se celebra el 13è Congrés Provincial del PP. Allà el seu pare, Carlos Fabra, dirà adéu a la presidència després de 22 anys de lideratge no exempts de polèmica.

El pare de la diputada va destacar "els valors, l'ètica i la responsabilitat social" de la seva filla. En un moment de la seva intervenció, va defensar així la diputada: "Andrea, els que et coneixem sabem quins són els teus valors, la teva ètica i la teva responsabilitat social. Només et vull enviar un petó".