ARRESTAT PER INSULTS

Detingut per assetjar i amenaçar Albiol a les xarxes socials

L'arrestat va enviar missatges injuriosos cada dos o tres dies durant gairebé set mesos

zentauroepp42698573 albiol bertran180328123348

zentauroepp42698573 albiol bertran180328123348

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha detingut un home de 36 anys que assetjava i insultava per les xarxes socials el líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, segons han informat fonts policials. La investigació s'ha desenvolupat sota la coordinació de la Fiscalia de l'Audiència Nacional i la direcció del jutjat d'instrucció número 5. 

Les fonts han indicat que des de l'octubre el detingut, a qui s'acusa d'assetjament, enviava missatges privats a García Albiol a través d'una xarxa social amb comentaris injuriosos i humiliants i, fins i tot, amenaçants. L'arrestat li va fer arribar els missatges cada dos o tres dies durant gairebé set mesos, i sempre estaven associats a la feina d'Albiol com a president del grup del PP al Parlament.

Han sigut agents de la Comissaria General de la Informació i de les Brigades Provincials d'Informació de Barcelona i Girona els que l'han arrestat a Torroella de Montgrí (Baix Empordà).

Amenaces al dirigent popular

Notícies relacionades

El constant assetjament va generar una gran inseguretat en el dirigent popular i la seva família i el va portar a canviar les seves rutines personals, així com les de la seva família i a posar-ho en coneixement de la policia.

Alguns dels missatges que va rebre Albiol deien: "A tu també et posaran al teu lloc" o "has passat al meu costat dues o tres vegades, has vist la meva mirada d'odi, la pròxima vegada veuràs alguna cosa més".