Puigdemont rep la visita de la seva dona a la presó

Marcela Topor ha anat al centre penitenciari de Neumünster juntament amb l'empresari Josep Maria Matamala

Puigdemont rep a la presó la visita de la seva dona i del vicepresident primer del Parlament / ATLAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha rebut aquest dimecres la visita de la seva dona, Marcela Topor, a la presó de Neumünster (Alemanya), on està reclòs des del 25 de març. Topor ha anat al centre penitenciari acompanyada de l'empresari Josep María Matamala, una de les persones que viatjaven amb Puigdemont al cotxe el dia en què va ser detingut.

La dona de l'expresident ha baixat del seu automòbil sense fer declaracions i envoltada de nombrosos representants dels mitjans de comunicació que segueixen a les portes de la presó a l'espera de notícies. Ha agraït, no obstant, les paraules d'ànims d'un seguidor de Puigdemont que fa dies que està apostat davant la presó per mostrar-li la seva solidaritat.

Notícies relacionades

Topor és des de dimarts a Neumünster i va participar ahir a la nit en un sopar organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana a Hamburg, ciutat situada a uns 70 quilòmetres. Aquest dimecres, Puigdemont també ha rebut la visita del vicepresident primer del Parlament, Josep Costa (JxCat).

Mentrestant, l'Audiència Provincial del land de Schleswig-Holstein analitza la petició d'extradició a Espanya de Puigdemont, després que la fiscalia avalés l'entrega pels delictes de malversació de fons públics i rebel·lió, i demanés que continuï a la presó a l'estimar que hi ha risc de fuga.