ENTREVISTA A CATALUNYA RÀDIO

Xavier Domènech denuncia el "caos estratègic" entre JxCat i ERC

"Seria una irresponsabilitat profunda que hi hagués polítics que volguessin anar a eleccions", avisa el líder dels comuns

Xavier Domènech denuncia el "caos estratègic" entre JxCat i ERC

Alejandro Garcia (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

"Recuperar l'autogovern i acabar amb el 155 hauria de ser una prioritat. El rellotge potser no corre per a la investidura però està corrent per a la gent". Així ho ha sentenciat Xavier Domènech en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio. El coordinador de Catalunya en Comú ha denunciat el "caos estratègic" entre JxCat i ERC.

Notícies relacionades

El líder dels comuns s'ha mostrat dur amb el fet que els partits independentistes s'hagin encallat en el nom del candidat i no hagin prioritzat la recuperació de l'autogovern. "El que més em preocupa és l'automenyspreu: insultar l'autogovern que tant va costar aconseguir als nostres avis i pares com a mer autonomisme".

Domènech, que ha tornat a reiterar que "ara mateix no ens abstindríem, votaríem que no" a un candidat de JxCat, vol pensar que no hi haurà una repetició electoral. "Crec que no hi haurà eleccions. Seria una irresponsabilitat profunda que hi hagués polítics que volguessin anar a eleccions".