01 juny 2020

Anar al contingut

Rosa Maria Sardà, oradora a la manifestació de Societat Civil Catalana

L'actriu compartirà escenari amb Manuel Valls, Carlos Jiménez Villarejo i polítics del PP i Cs

El Periódico

Rosa Maria Sardà, oradora a la manifestació de Societat Civil Catalana

Javier Cebollada

L'actriu Rosa Maria Sardà participarà com a oradora en la manifestació de Societat Civil Catalana (SCC) convocada per a aquest diumenge, 18 de març, a Barcelona, sota el lema Ara més que mai, seny, segons ha confirmat l'entitat.

Aquest dissabte a Madrid, SCC presentarà la seva agrupació madrilenya en una concentració sota el lema Dos colors, un sentiment, mentre que l'endemà es manifestarà a Barcelona.

A la manifestació barcelonina Rosa María Sardà compartirà protagonisme amb l'ex primer ministre francès Manuel Valls, l'exfiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo i els exdiputats Jordi Cañas (Cs) i Juan Milián (PPC), que intervindran des de l'escenari.

La manifestació transcorrerà pel passeig de Colom fins a l'avinguda del Marquès de l'Argentera, on estarà situat l'escenari, a prop de l'estació de França i el parc de la Ciutadella.

Sardà s'ha mostrat en diverses ocasions oposada al procés sobiranista. El juliol passat va tornar la Creu de Sant Jordi que li havia concedit la Generalitat.