A Twitter

Picabaralla entre Levy i Sala-i-Martin per la polèmica amb Terribas

La portaveu del PP replica les crítiques de l'economista recordant-li el tracte de favor que rep de TV-3

El comentari de Mònica Terribas.

1
Es llegeix en minuts

La polèmica arran de l'assassinat del nen Gabriel a Almeria i el tracte rebut pels mitjans de comunicació segueix amb ramificacions inesperades. La vicesecretària d'Estudis i Programes del Partit Popular, Andrea Levyno es va poder resistir davant un comentari de la directora d'El matí de Catalunya Ràdio, Mònica TerribasEl matí de Catalunya RàdioMònica Terribas, que a la secció La portada de dimarts va assegurar: "I en un món interconnectat, els fabricants d'armes espanyols venen armes a països on també moren criatures tan innocents i indefenses com Gabriel". Levy va respondre a Twitter: "Fàstic és poc, el que em fas".

L'àcid enfrontament va tenir un nou front, en aquest cas protagonitzat per l'economista conservador de capçalera de l'independentisme Xavier Sala-i-Martin: "D'aquí uns dies, torni a plorar dient que els mitjans públics catalans no la conviden mai".

Al tuit de Sala-i-Martin, Levy també va respondre en el mateix to de la discussió, qualsevol cosa menys virtual: "Stop protegits de TV3. Quants d'aquests a sou de TV3 mai han venut la seva producció externa a res. Estaria bé examinar els seus contractes sense límits ni control. De lliçons, les justes". 

Notícies relacionades

El conflicte va començar arran de la vinculació feta per Terribas entre l'assassinat del nen d'Almeria i la venda d'armes d'Espanya a altres països. El forçat vincle va tenir la dràstica resposta de Levy, tradicionalment crítica amb el suport manifest de Terribas a la causa independentista.