Anar al contingut

Turull i Rull carreguen contra Vila per les seves "falsedats"

Els dos exconsellers critiquen el seu antic company de govern

El Periódico

Turull i Rull carreguen contra Vila per les seves "falsedats"

VICTOR LERENA

El diputat de Junts per Catalunya i exconseller de Presidència, Jordi Turull, ha carregat durament contra l'exconseller Vila pel llibre D'herois i traïdors, que ha sortit a la venda aquesta setmana i relata els dies i les hores prèvies a la DUI del 27-O. 

"¿Com deuen estar les noies?, ens preguntàvem sovint els que estàvem tancats a Estremera. Vam patir molt per elles, molt, mentre un altre es recreava amb el seu ego fent un llibre incriminatori trufat de falsedats. Dues grans dones", ha escrit Turull fent referència a un tuit de RAC-1 anunciant una entrevista amb les exconselleres Dolors Bassa i Meritxell Borràs.

El també exconseller Josep Rull també va afirmar aquest dimarts que les paraules de Vila sobre Junqueras sobre el seu paper abans del 27-O són "d'una baixesa moral indescriptible" per la impossibilitat de l'exvicepresident per defensar-se a l'estar pres des del 2 de novembre.

"Provocar un titular d'aquesta mena respecte d'una persona que fa quatre mesos que està injustament tancada a la presó per un Estat que la reté com a ostatge (amb una nena de 2 anys i un nen de 5) i que no es pot defensar directament, ho trobo d'una baixesa moral indescriptible", va assenyalar Rull.