26 d’oct 2020

Anar al contingut

Andrea Levy s'anima a cantar l'himne de Marta Sánchez

La dirigent del PP defensa la iniciativa de la cantant

El Periódico

Andrea Levy s’anima i canta l’himne espanyol de Marta Sánchez. / ANDREA LEVY/INSTAGRAM

La lletra de l'himne espanyol llançada al món per Marta Sánchez està entusiasmant els representants del Partit Popular. Aquest dilluns, la vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, a instàncies d'un reporter de La Sexta es va animar a cantar la cançó amb els versos ideats per l'ex d'Olé Olé i va difondre el moment a través de les xarxes socials. 

El periodista va abordar Levy i li va preguntar per la cançó de Sánchez i si li semblava cursi. "L'important és que s'ha despertat amb total normalitat reivindicar la teva bandera. Em sembla un exercici de no tenir complexos molt sa", va declarar la dirigent popular.

El reporter li va demanar que s'atrevís a cantar l'himne. "Tant que m'agrada la música, i no és un dels meus dots", va contestar Levy, que, no obstant, s'hi va llançar. Això sí, ho va fer demanant una mica de reforç al principi.

La vicesecretària d'Estudis i Programes del PP havia agraït abans a Carles Puigdemont que, a més d'"unir els partits constitucionalistes", hagi despertat "un sa patriotisme desacomplexat" representat en l'himne de Sánchez. Ha aconseguit, va afegir, "que es tregui aquesta pàtina que semblava que tenia de caspa o de carpetovetònic i que un pugui reivindicar els colors, els símbols, la identitat, la cultura, la tradició, el que se sent al ser espanyol, sense cap tipus de retret".