DIRIGIRÀ UN PROGRAMA D'ENTREVISTES

La dona de Puigdemont, nova presentadora de la televisió de la Diputació de Barcelona

Topor no abandona la seva carrera periodística i dirigirà un programa d'entrevistes

zentauroepp41385428 sant julia de ramis girones  politica  pavello esportiu muni171221102133

zentauroepp41385428 sant julia de ramis girones politica pavello esportiu muni171221102133

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La periodista Marcela Topordona de l'expresidentdona Carles Puigdemont, ha trobat un nou destí professional: treballarà per a una nova cadena de televisió de la Diputació de Barcelona, presidida per Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i presidenta del Consell Nacional del PDECat.

Notícies relacionades

Topor seguirà amb la seva carrera periodística en les televisions locals catalanes, malgrat haver patit recentment un ERO quan el grup Hermes, editor de la televisió i el diariEl Punt Avui, va haver de prescindir de part de la plantilla. La dona de Puigdemont va estar presentant un programa a El Punt Avui Televisió, la cadena que va impulsar el diari que va dirigir l'expresident abans de començar la seva carrera política.

La periodista ha aconseguit el càrrec de presentadora d'un programa d'entrevistes, com el que ja va presentar anteriorment, dins de l'organització Xarxa Audiovisual Local, societat que dona suport a les televisions municipals i comarcals de Catalunya, i que depèn de la Diputació de Barcelona.