MILLET ENTRE REIXES

La germana de Millet creu que ingressa a la presó per "influències polítiques"

Pat Millet nega el risc de fuga: "No arribaria ni a l'aeroport"

lpedragosa25514402 felix millet160707210514

lpedragosa25514402 felix millet160707210514

1
Es llegeix en minuts

La germana de Félix Millet, Pat Millet, ha assegurat aquest dimarts que l'expresident del Palau de la Música ha ingressat a la presó per "influències polítiques", encara que ha confessat no saber de qui. En una entrevista a RAC-1, ha negat rotundament el risc de fuga a què fa al·lusió l'Audiència Provincial de Barcelona i ha criticat la decisió del tribunal: "És impossible que hi hagi risc de fuga. No arribaria ni a l'aeroport", ha assegurat.

Pat Millet ha argumentat que el seu estat de salut és precari per rebutjar el dictamen: "No aguantarà a la presó. [...] Té els ossos fatal. Uns tremolors continus. Fuma molt. Té uns canvis d'humor radicals: passa d'estar mig alegre a posar-se com una fera. Gairebé no menja i no pot caminar", ha insistit, i ha afegit que "anirà directe a la infermeria" del centre penitenciari.

Notícies relacionades

Els jutges no descarten que tant Millet com la seva mà dreta, Jordi Montull, disposin d'altres béns o diners a l'estranger però la seva germana nega que tingui capital fora del país: "No crec que tingui diners fora, per la manera com veig que van les coses a casa seva". "Va perdre una mica el cap per fer el que va fer", ha reconegut. 

Durant l'entrevista, ha confessat sentir rebuig per Gemma Montull, filla de Jordi Montull, i no entendre la decisió dels jutges que dicta que aquesta haurà de comparèixer al jutjat una vegada al mes i no podrà sortir del país: "No entenc per què no ha entrat a la presó. A ella li tinc molta mania". La germana de Millet ha confessat que va mantenir contacte amb una persona que treballava al Palau amb la Gemma i explicava que "xulejava dels seus diners".