Doble renúncia

Neus Lloveras deixa la presidència de l'AMI

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú pel PDECat tampoc repetirà com a candidata a les eleccions de 2019

lloveras

lloveras

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú (Garraf), Neus Lloveras, deixarà la presidència de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i no repetirà com a alcaldable del PDECat en les eleccions municipals del 2019. Lloveras és una de les investigades en la causa contra els dirigents independentistes per la seva participació en l'organització i la celebració del referèndum de l'1 d'octubre.

Notícies relacionades

Així ho han explicat fonts consultades per Europa Press, a l'espera que l'AMI celebri aquest dijous la primera reunió ordinària de l'any de la seva executiva, on està previst que Lloveras faci formalment l'anunci. L'alcaldessa de Vilanova, fins a l'última legislatura diputada al Parlament, ha recollit les seves pertinences personals dels despatxos de la cambra catalana. 

Lloveras havia concorregut a les llistes de Junts per Catalunya en el número 20 per la circumscripció de Barcelona i, malgrat no aconseguir inicialment un escó, tindria possibilitats d'entrar al Parlament si es produís la renúncia de tres diputats electes per Barcelona.