Levy pateix un 'escrache' independentista a Sant Fost de Campsentelles

Un grup de persones amb llaços grocs als seus mòbils persegueix la dirigent conservadora en un acte de campanya

"Han impossibilitat la meva visita, intentant coaccionar-me però em sento recolzada per la pluralitat de Catalunya", assenyala la vicesecretària del PP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La candidata i vicesecretària del PP, Andrea Levy, ha patit un escrache independentista escrachea Sant Fost de Campsentelles, durant la inauguració d'un pessebre vivent. Segons les imatges distribuïdes pel Partit Popular, un grup de persones amb llaços grocs als seus mòbils, el símbol que demana la llibertat dels catalans empresonats per rebel·lió, ha seguit molt de prop la dirigent conservadora durant el recorregut pel municipi. En un moment, se sent com un dels participants en la protesta crida "vergonya us hauria de fer".

Després de la tensa situació, Levy ha denunciat, en declaracions als mitjans de comunicació, que s'ha sentit "assetjda" per aquestes persones que, a l'envoltar-la "permanentment" i intentar "coaccionar-la i intimidar-la han  impossibilitat" el desenvolupament "amb normalitat" d'un acte de "campanya democràtica". "No m'han deixat gairebé caminar, passejar, volent-me violentar i fer-me marxar", ha descrit.

Notícies relacionades

Si bé ha assegurat que en cap cas se n'anirà de Catalunya perquè se sent "recolzada per la pluralitat de catalans que no volen viure en l'assetjament permanent". "Prou d'assetjaments en democràcia per part dels independentistes", ha insistit. 

Així mateix, ha manifestat que els partidaris del procés no van a aconseguir "doblegar-la" perquè, segons ha vaticinat, la "Catalunya valenta" "alçarà la veu" el 21-D, de forma que capgiri "la situació". "No estem condemnats que se'ns imposi aquesta intolerància i sectarisme", ha subratllat.