RÈPLICA AL LÍDER DEL PPC

Wyoming pregunta a Albiol a què es refereix amb "gent normal"

El presentador d''El intermedio' retreu al dirigent conservador els casos de manipulació denunciats a TVE

© Roberto Garver

© Roberto Garver / Roberto Garver (© Roberto Garver)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El presentador d'El intermedio,El intermedio el Gran Wyoming, va censurar ahir a la nit l'última declaració controvertida del líder i candidat del PPC, Xavier García Albiol, i li va recordar la gran llista d'acusacions de manipulació que acumula TVE.

Divendres passat, en un acte de precampanya, Albiol va qualificar "d'impresentable" la programació de TV-3 i va advocar per tancar-la i tornar-la a obrir amb "gent normal i que sigui plural".

Notícies relacionades

"Em fa por el que Albiol considera 'gent normal", va replicar Wyoming, que tot seguit es va preguntar si amb aquest qualificatiu es referia a aquells que acumulen nombroses denúncies per manipulació informativa a TVE o als que se'ls demana la dimissió per la cobertura de l'1-O en aquesta mateixa cadena. "Si és així, jo prefereixo una altra televisió pública", va recalcar el presentador d'El intermedio.

Ahir, al programa Els matins de la cadena pública catalana, Albiol es va reafirmar en la seva tesi que TV-3 té "un problema d'imparcialitat seriós", i encara que va matisar les seves paraules (va afirmar que en cap moment va voler dir que els treballadors de la cadena no eren persones normals, sinó que volia criticar la manera de funcionar de la televisió), va qualificar "d'agitadors" de l'independentisme alguns dels seus presentadors, i el seu director, Vicent Sanchis, "d'activista" d'aquesta causa.