ATAC A LES XARXES SOCIALS

Un tuiter, a Sánchez Camacho: "A tu t'hauria d'haver trobat 'La manada'"

El Grup Popular al Congrés i la mateixa dirigent han anunciat que denunciaran el missatge, que el seu autor ha esborrat poc després

roda-de-premsa-camacho-pp

roda-de-premsa-camacho-pp / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després del debat al Congrés dels Diputats sobre l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, la diputada popular Alicia Sánchez Camacho ha penjat a Twitter el seu discurs. "Us deixo la meva intervenció íntegra avui al Congrés sobre la situació de la justícia a Espanya i l'aplicació de l'article 155 a Catalunya", ha escrit en el seu compte de la xarxa social.

Entre els comentaris rebuts per la dirigent del PP i secretària primera de la Mesa de la Cambra baixa, hi figura el d'un tuiter que li etziba: "A tu t'hauria d'haver trobat 'La manada'", en al·lusió als cinc processats per la violació d'una noia en els Sanfermines del 2016. El grup popular al Congrés ha titllat d'"inadmissible" el missatge, que l'autor ha esborrat poc després de la seva publicació. Els populars han anunciat, a més, que denunciaran els fets. 

La mateixa Camacho ha confirmat a Efe que aquest dimecres a primera hora presentarà una denúncia a la comissaria pel missatge, que ha qualificat d'"antidemòcrata", "feixisme pur" i "masclisme perillós".

L'autor del missatge ha sigut blanc de crítiques a Twitter. "A tu t'hauria de trobar la policia", "quina falta d'educació i quin odi tens dins" o un irònic "la revolució dels somriures" han sigut algunes de les respostes.

Demanar perdó

Notícies relacionades

Durant la seva intervenció al Congrés, la diputada del PP havia demanat als independentistes que demanin perdó a tots els catalans per dividir les famílies i la mateixa societat amb una independència impossible. Camacho ha criticat el PDECat per parlar de respecte als drets polítics quan el partit de Carles Puigdemont "va trepitjar", ha descrit la dirigent del PP, els drets dels parlamentaris catalans.

Camacho ha defensat l'aplicació del 155 perquè ha permès, ha subratllat, que l'Administració catalana s'hagi posat novament a treballar i hagi deixat de destinar diners a les ambaixades independentistes