DILLUNS A LA NIT

Set policies nacionals protagonitzen una bronca al Born

Els propietaris del bar van trucar als Mossos per denunciar l'agressió i les destrosses al local

zentauroepp20483050 born171026085932

zentauroepp20483050 born171026085932

1
Es llegeix en minuts

Set agents de la Policia Nacional van protagonitzar una bronca en un bar del Born de Barcelona dilluns a la nit. Els propietaris de l'establiment van trucar als Mossos per denunciar l'agressió i les destrosses al local, segons ha avançat RAC1. La policia catalana va certificar, a l'arribar al bar, que els agents estaven fora de servei.

Segons testimonis del bar, dos dels agents van arribar molt beguts, o, fins i tot "una mica més", segons recull un testimoni citat per RAC1. La mateixa font relata que els policies cridaven i molestaven la clientela, i que, a més, devien confondre l'idioma italià amb el català, perquè els van exhortar a utilitzar el castellà, perquè "Barcelona és Espanya"

"Som la puta llei aquí a Barcelona"

Després de negar-se a pagar les consumicions, van demanar l'última ronda. Com que ja anaven a tancar els van invitar a abandonar el local, a la qual cosa van respondre amb un: "¡Som la puta llei aquí a Barcelona! ¡Tanqueu i obriu quan diem nosaltres!".

Notícies relacionades

Els testimonis asseguren que els policies van trencar ampolles, el tirador de cervesa i van agredir un dels cambrers.

Segons el mateix testimoni, quan van arribar al bar els Mossos -a qui van rebre referint-s'hi com a "putos catalans" i "rates"- els policies els van explicar que els cambrers els havien robat els mòbils (tot i que els tenien a terra).