Évole, sobre l'empresonament de Sànchez i Cuixart: "D'error en error fins al desastre final"

Clam a les xarxes contra l'empresonament dels presidents de l'ANC i Òmnium

vole

vole

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Tan bon punt s'ha sabut que la jutge havia decretat presó sense fiança per al president de l'ANC, Jordi Sànchez, i Òmnium, Jordi Cuixart, les xarxes socials han començat a fer-se ressò de la notícia. A Twitter, l'etiqueta #LlibertatJordis s'ha convertit en tendència i molts usuaris han publicat imatges de les concentracions i altres actes en senyal de suport, com ara cassolades.

També han donat la seva opinió periodistes amb un ampli seguiment a internet, com Jordi Évole, que en un breu missatge ha dit: 'D'error en error fins al desastre final'. El presentador de 'Salvados' s'ha mostrat en nombroses ocasions partidari del diàleg, com en el seu últim article a EL PERIÓDICO.

Ana Pastor, presentadora d''El Objetivo', que ha resumit en una frase encara més breu el seu estupor davant el que va passar ahir a la nit: 'Mare meva', va escriure, al retuitejar un missatge que informava de l'enviament a la presó dels dirigents de les entitats sobiranistes per sedició.

Notícies relacionades

Posteriorment, la periodista ha publicat en el seu compte l'última entrevista en llibertat de Jordi Sànchez a La Sexta.

Altres reaccions destacaven que la decisió de la jutge no fa res més que empitjorar la situació de tensió. Així s'han expressat el periodista i còmic català Dani Mateo, col·laborador d''El intermedio' i presentador de 'Yu: No te pierdas nada' i el director d'EL PERIÓDICO, Enric Hernàndez.