Mor l'exconseller Joaquim Molins

L'exdiputat de CiU al Parlament i al Congrés mor als 72 anys

Mor l'exconseller Joaquim Molins
1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Joaquim Molins ha mort aquest dijous als 72 anys. L'exconseller va deixar el mes d'octubre passat el patronat de la Fundació del Gran Teatre del Liceu de Barcelona "de manera immediata" per motius de salut i des d'aleshores formava part del patronat com a vocal de la Generalitat.  

Notícies relacionades

Enginyer industrial, durant la seva trajectòria política va ser diputat al Parlament, portaveu al Congrés i conseller de Comerç i Turisme i de Política Territorial i Obres Públiques amb Jordi Pujol com a president, així com candidat a l'alcaldia de Barcelona el 1999. Ja retirat de la vida política, el 2012 va ser elegit conseller delegat de Barcelona Regional, l'agència metropolitana de desenvolupament urbanístic i d'infraestructures.

El seu somriure era la seva targeta de visita i el seu emblema durant els vuit anys que va estar al Govern, com recordaven molts després de la seva mort. "Enyorarem el somriure, la mestria, la veu forta i el caràcter afable de Joaquim Molins. Un home noble i generós amb el país. ¡Gracies, Molins!", ha tuitejat Marta Pascal, en record del polític convergent.