EL POLS INDEPENDENTISTA

Homs explota a Twitter contra la destitució de Jordi Baiget

L'exportaveu del Govern es declara "fins als ous" i assenyala que n'hi ha altres que "sobren des de fa temps"

Joana Ortega també critica el cessament del fins ara conseller: "A favor de sumar, mai de restar"

jgblanco37929263 barcelona 04 04 2017   conferencia de francesc homs en el co170405103504

jgblanco37929263 barcelona 04 04 2017 conferencia de francesc homs en el co170405103504 / CARLOS MONTANYES

1
Es llegeix en minuts

L'exportaveu del Govern Francesc Homs ha rebutjat contundentment la destitució del fins ara conseller Jordi Baiget per haver expressat dubtes sobre la celebració del referèndum de l'1 d'octubrereferèndum de l'1 d'octubre. El també exconseller de Presidència ha publicat tres missatges durs a Twitter en què carrega contra la decisió del president Carles Puigdemont i expressa obertament que està fart --"fins als ous"-- perquè, segons ell, n'hi ha d'altres que "sobren des de fa temps".

Homs assenyala que no comparteix la destitució de Baiget, a qui defineix com a "lleial" i "compromès". "I, si per declaracions més o menys afortunades se'l fa fora, n'hi ha que sobren des de fa temps", ha tuitejat. "Decisions així ni sumen ni fan gran el projecte", ha criticat l'exportaveu.

Notícies relacionades

En un tercer missatge en el seu perfil de la xarxa social, Homs també es pregunta "com és que de moment" només "als del PDECAT" els "condemnen els de Madrid". I tanca el tuit amb un categòric "fins als ous" (representats per una emoticona).

Homs no ha sigut l'únic exdirigent del Govern a expressar el seu rebuig a la destitució de Baiget. També l'exvicepresidenta Joana Ortega ha evidenciat el seu malestar assenyalant que està "a favor de sumar, mai de restar". "Els que ens la vam jugar el 9-N volíem que tothom pogués opinar. També el Jordi Baiget", ha tuitejat.